Top Túra Team
CORSO
TS PRODUKCIÓ KFT.
KAPOSTV
XDEKOR
KAPOSEXTRA
HANGÁSZ
KAPOSPONT
XL FITTLESZ
SONLINE
Top Túra team
BemutatkozásHírekGalériaVideókLetöltésekElérhetőség

KORÁL KONCERT

koral_plakat_540

A Top-Túra-Team szervezésében a Korál Kaposváron! 

   Több mint húsz év után ismét leomlanak a kőfalak: Kaposváron koncertezik a kultikus rock együttes, a Korál. A Balázs Fecó, Dorozsmai Péter, Fischer László és Fekete Tibor „Samu” alkotta zenekar november 7-én 19 órakor a kaposvári sportcsarnokban koncertezik, ahol olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Maradj velem, a Kőfalak leomlanak, Homok a szélben, Kölykök a hátsó udvarból. Az osztálytalálkozók hangulatára számít a rock csapat, hiszen hosszú idő után találkoznak ismét a régi Korál rajongókkal. A több évtizede töretlen sikerű együttes titka Fecó lírai dalai és a zenekar élő, keményebb hangzása. Balázs Fecó és Dorozsmai Péter is szólóval készül a kaposvári találkozásra. A fellépéshez színvonalas programok is kapcsolódnak: november 7-én már 13 órától veterán autók kiállítása várja a nagyérdeműt, a koncert előtt pedig a népszerű kaposvári együttes, a Scast Blues Band hangolja a közönséget.

 

 

              korl2              korl3   

 

 

 

              korl5              korl4

 

 

Teltházas koncertet adott a Korál

Teltház előtt játszott a Korál szombaton a kaposvári Sportcsarnokban. A nézők leginkább a régi rajongók közül kerültek ki, akik nosztalgiázni jöttek a legendás zenekar fellépésére. De olyan is akadt, aki még kisfiú volt, mikor ők a csúcson voltak.

Balász Fecó azt meséli, utoljára '83-ban léptek fel Kaposváron. Szerinte egy ilyen koncert mindig olyan, mint egy jelképes osztálytalálkozó. Balász Fecó így fogalmazott:
- Nekünk azért a múltunkban sokkal több jó volt és azt hiszem, hogy a közönségünknek is kiszámíthatóbb és jobb volt, amiben éltünk, mint manapság. Úgyhogy bízom benne hogy ezek a dalok összehozzák azt a hangulatot ami a múltból származik nekünk,mert mi mindig az érzelmekre és a lírára és a szívre hatottunk a szövegeinkben.

A koncertre több százan jöttek. Van, aki régi rajongó, de olyan is akad, akinek ez volt élete első Korál koncertje. Előzenekarként a közönségnek ismerős Scast Blues Band adta meg a kellő alaphangulatot. A Korál slágereket pedig szinte végig énekelték a nézők.

Forrás: www.kapos.hu

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Jelenleg nincs aktuális esemény

Kaposvár trophy

Kaposvár trophy2

Kaposvár Trophy1

Somogy Trophy2.

Somogy Trophy1.

KORÁL KONCERT

TAVASZI ZSONGÁS

LEADER TROPHY

 
Top Túra Team